Betaalmethoden

Bestelproces

Bestellen werkt heel eenvoudig. Ons bestelproces bestaat uit vier duidelijke stappen. Uw bestelling wordt pas definitief nadat u de bestelling bevestigd heeft. Daarvoor kunt u alles naar wens aanpassen.

Hulp bij het plaatsen van een bestelling

 

Levertijd

Wij proberen binnen 72 uur te leveren.

 

Betaalmethoden

Algemeen
Via onze betalingspartner Buckaroo bieden we u drie betalingsmogelijkheden, nl Ideal, creditcards (alleen Visa en Mastercard) en overboeking.

Overboeking
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de gegevens die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer leverancier, factuurnummer etc.). U betaalt dit bedrag zelf bij voorbeeld door middel van een overboeking of internetbankieren. Zodra het bedrag bij de leverancier is bijgeschreven zal de bestelling naar u verstuurd worden.

iDeal
iDeal is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van 6 Nederlandse banken. iDEAL staat voor I deal, (engels voor Ik handel).De Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis en SNS bank doen hieraan mee. iDeal werkt eenduidig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kiest u in een online shop voor de betaalmethode iDeal, dan krijgt u in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. U neemt uw eigen bank en kunt vervolgens in de betaalomgeving die u gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor u ingevuld, dus u bent met één druk op de knop klaar. U moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die u ook gebruikt bij 'gewoon' internetbankieren.

Creditcard
Het online betalen met een creditcard is vrij makkelijk. Als u een product bestelt en u heeft op "afrekenen' geklikt, dan kiest u de gewenste betaalmethode. Wanneer u op "creditcard" klikt, dan wordt om het type creditcard (bijvoorbeeld Visa, Mastercard, American Express) gevraagd. Selecteer uw creditcard. Vervolgens wordt u verzocht om uw creditcardnummer en de vervaldatum (expiry date) in te voeren. Wanneer deze gecontroleerd is en alles klopt, dan wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven. Later ontvangt u een rekening van de creditmaatschappij waarop het bedrag gespecificeerd is.

Rembours
Desgewenst kunt u natuurlijk ook uw bestelling onder rembours laten bezorgen. Neemt u hiervoor contact op met Herensokkenwinkel.nl.

Veiligheid
Alle gegevens die u via Herensokkenwinkel.nl doorgeeft worden via een versleutelde, beveiligde verbinding verstuurd. Ook wanneer u via iDEAL betaald zult u op een beveiligde website uw bank terechtkomen. Let bij het plaatsen van internet betalingen overigens altijd op het gele slotje dat in uw browser aanwezig moet zijn en het beginnen van het webadres met 'https' (bijvoorbeeld https://www.herensokkenwinkel.nl).

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.